Zomerborrel met internationale allure bij de Wijnschuur

Zomerborrel met internationale allure bij de Wijnschuur

Op donderdag 29 juni waren we te gast bij de Wijnschuur voor onze jaarlijkse Zomerborrel, dit keer met internationaal karakter. Ondanks de mindere weersverwachtingen, waren er alsnog 150 ondernemers aanwezig. Dankzij de tenten en parasols, de heerlijke wijn, live muziek, goede gesprekken én lekkere hapjes kunnen we ook dit jaar weer terugkijken op een uniek en sfeervol event. 

Food & Drinks
Tijdens het netwerken kon men genieten van een mooie selectie wijnen, aangeboden door onze gastheer Dennis Wiersema, eigenaar van De Wijnschuur. De internationale hapjes werden verzorgd door: 

Muziek
De live muziek werd verzorgd door Sadie’s Choice, een live band die funky, jazzy soulmuziek speelt en hun eigen unieke interpretatie geeft aan bekende pop-, soul- en jazznummers.

Hohoho: het Amstelveens Cadeau!
Hoewel de zomer nog moet beginnen, is het voor veel ondernemers al tijd om na te denken over Kerst. Met een winterchalet en twee kerstmeisjes bracht Amstelveens Cadeau de mogelijkheden die zij bieden als eindejaarsgeschenk voor collega’s en relaties op een ludieke manier onder de aandacht. Groupcard, de uitgever van de cadeaukaart, leverde een belangrijke financiële bijdrage als sponsor van de Zomerborrel.

Voedselbank
De komende 3 jaar is de OA de vaste partner van Voedselbank Amstelveen. Tijdens de zomerborrel boden wij de ondernemers de mogelijkheid om Amstelveens Cadeaukaarten te kopen en te doneren aan de Voedselbank. Er werden deze avond 200 kaarten verkocht. Daarnaast waren er ook ondernemers die voor de komende 3 jaar een Amstelveens gezin gaan sponsoren, zodat de Voedselbank hun voedselpakketten blijvend kan aanvullen met verse groente en fruit. Super fijn dat wij op deze manier de Voedselbank Amstelveen kunnen ondersteunen. Meer voor Elkaar!

Zonder partners geen Zomerborrel
Met dank aan: De Wijnschuur, die zijn locatie beschikbaar stelde, ondersteuning bij de organisatie heeft geboden en alle wijnen tijdens deze bijeenkomst heeft gesponsord. Groupcard, voor de mooie financiële bijdrage en de leuke actie met het Amstelveens Cadeau. Kragtwijk Finest Food, Treasure Dim Sum en Indian Kitchen voor de heerlijke hapjes tegen speciale tarieven. 

Hieronder de foto’s die werden gemaakt door fotografe Joanna Vunderink. En de foto’s van Amstelveens Cadeau.   

Agenda

23 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!