Zomerborrel bij de Wijnschuur

Zomerborrel bij de Wijnschuur

Op donderdag 23 juni mochten we weer onze jaarlijkse Zomerborrel organiseren op de sfeervolle buitenplaats bij De Wijnschuur. Er waren meer dan 145 ondernemers te gast bij deze mooie, sfeervolle bijeenkomst. Mede dankzij de weergoden, die ons ook dit keer weer goed gezind waren, de prachtige wijnen van de Wijnschuur, de heerlijke hapjes van Kragtwijk Finest Food en de fantastische live muziek van live band Sadie’s Choice was het weer een uniek feestje. 

Food & Drinks
Tijdens het netwerken kon men genieten van een mooie selectie wijnen, aangeboden door onze gastheer Dennis Wiersema, eigenaar van De Wijnschuur. De wijnen van De Wijnschuur worden ingekocht bij wijnboeren waar de liefde voor het vak te proeven is. Kragtwijk Finest Food verzorgde daarbij smaakvolle en fijne gerechtjes.

Muziek
De live muziek werd verzorgd door Sadie’s Choice, een live band die funky, jazzy soulmuziek speelt en hun eigen unieke interpretatie geeft aan bekende pop-, soul- en jazznummers. Leden van deze band zijn nauw betrokken bij de Muziek en Dansschool van Amstelveen. Michael Webbers van OA lid MiWebb maakte het mogelijk om de saxofonist deze avond mee te laten spelen.

Impressie
Zie op Amstelveenweb een verslag, foto’s en videobeelden van onze bijeenkomst. Tevens hieronder de mooie foto’s door fotograaf Orhan Sahin. 

Iedereen super bedankt voor jullie bijdrage en aanwezigheid. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

Agenda

10 september 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!