Wijnproeverij met de Cavakoning en Vasco Wijn

Wijnproeverij met de Cavakoning en Vasco Wijn

Op donderdag 21 september bevonden we ons te midden van de wijnranken van het Amstelveense landschap, omringd door de schoonheid van Wijngaard de Amsteltuin. Ondanks het typisch Nederlandse regenachtige weer, werden we ondergedompeld in de Europese sfeer van het Wijnhuis. Dankzij de inspanningen van Sofia Pinheiro de Oliveira van Vasco wijn en Jolanda en David Porcel van De Cavakoning, was de setting enorm gezellig, met fraai gedekte tafels en verrukkelijke lekkernijen.

David en Sofia gaven ons de gelegenheid om de meest verfijnde wijnen uit Spanje en Portugal te ontdekken, in een ware ‘Iberische strijd’ tussen deze twee wijnlanden. Dit alles werd begeleid door overheerlijke borrelplankjes en perfect passende pintxos en tapas. Aan tafel ontstonden prachtige gesprekken, en het was unaniem besloten dat dit een evenement is dat absoluut herhaald moet worden. 

Agenda

18 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.