Agenda

Hoe ga jij je horizon deze maand verbreden?

Schrijf je nu in voor onze aankomende netwerkbijeenkomsten, workshops en kennissessies. Elk evenement is zorgvuldig samengesteld om jou in verbinding te brengen met andere ondernemers én te werken aan je professionele ontwikkeling en groei.

Bezoek deze pagina vooral regelmatig, want er komen wekelijks nieuwe evenementen bij!

Organiseer je zelf een event waarvoor je je collega OA-leden wilt uitnodigen? Ook dat kan! Neem contact op, dan zorgen wij dat jouw uitnodiging op de juiste plek belandt.

We nodigen je graag uit voor een bijzonder avontuur op dinsdag 23 april, waarbij we samen met Plastic Whale streven naar een plasticvrije wereld, zowel op land als op water. En wie kan ons beter leiden dan onze eigen Han Schooneman van Schoonemandesign, die als schipper zal optreden bij onze vaart.
Een geweldige spreker, goed gezelschap en heerlijke hapjes en drankjes: het zijn de perfecte ingrediënten voor onze informele netwerkborrel op dinsdag 14 mei in de prachtige tuinzaal van Paardenburg. De borrel wordt voorafgegaan door onze algemene vergadering, waarvoor we al onze leden ook van harte uitnodigen. Algemene Vergadering (alleen voor leden) Van 16.00 tot 17.00 uur […]
18 juni 2024
18:30 - 21:30
Stadsplein Amstelveen
Goed nieuws: AmstelveenBeach keert terug! Van zaterdag 15 t/m donderdag 27 juni staat het stadsplein in het teken van Beachsporten, de SportExperience, het Kidsfestival en dit keer ook de BetCity Queen & King of The Court. Tijdens dit spectaculaire nieuwe beachvolleybalformat gaan de 15 beste heren en dames beachvolleybalkoppels van Nederland, in het weekend van […]
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.