Visit Amstelveen start campagne en fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen

Visit Amstelveen start campagne en fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen

Op 28 maart start Visit Amstelveen met de campagne ‘Natuurlijk Amstelveen: beleef het groen’. Als belangrijk onderdeel van deze campagne organiseert Visit Amstelveen in samenwerking met Canon de fotowedstrijd ‘Natuurlijk Amstelveen!’. Bewoners worden aangemoedigd om hun mooiste natuurfoto te maken en deze uiterlijk 21 april in te sturen. Een overzicht van foto’s wordt vanaf 24 mei getoond in het Cobra Museum voor Moderne Kunst. De officiële start was tijdens het lente-ontbijt van Visit Amstelveen met ruim 80 partners van stadspromotie, toerisme en recreatie.

Wethouder Adam Elzakalai (Stadspromotie en Economische Zaken): “Amstelveen is de groenste gemeente van de randstad. Met meer dan 100 vierkante meter per inwoner. In april en mei en laat Visit Amstelveen de stad en de regio zien wat Amstelveen te bieden heeft op het gebied natuur en de recreatiemogelijkheden die dat te bieden heeft. Inwoners en bezoekers kunnen wandelen, fietsen of sporten in ons mooie groen langs de Amstel of de Poel, in onze landelijke polders, Heemparken of Amsterdamse Bos. Inwoners kunnen, als ze de natuur ingaan, ook meedoen met een fotowedstrijd, met een echte jury.”

Fotowedstrijd

Elke inwoner van Amstelveen mag meedoen, van jong tot oud, van ervaren tot onervaren en in bezit van camera of gewoon een smartphone. Zowel een vakjury als een publieksjury zal zich over de inzendingen buigen. Ook kinderen mogen uiteraard meedoen, in de leeftijd tot 12 jaar is er zelfs een speciale prijs. Niet alleen de foto zelf, maar ook het verhaal erbij is belangrijk. Deelnemers worden uitgenodigd in een paar regels hun persoonlijke verhaal achter de foto te vertellen. Kijk voor meer informatie over de fotowedstrijd op www.visitamstelveen.nl/fotowedstrijd.

“In de lente is de natuur in Amstelveen op haar mooist. De dagen zijn langer, bloemen bloeien en de vogels laten van zich horen. Dus ga op ontdekkingstocht in de polders, bossen en parken van Amstelveen en leg dat ene bijzondere moment vast. De dauw boven de rietvelden bij de opgaande zon, een nieuwsgierige eekhoorn in het Amsterdamse bos. Het is mooi dat we voor deze wedstrijd samenwerken met het internationale bedrijf Canon dat in Amstelveen gevestigd is”, zegt Elzakalai.

Campagne Natuurlijk Amstelveen

De fotowedstrijd is onderdeel van de voorjaarscampagne van Visit Amstelveen. Want ook zonder camera is er van alles te doen in het Amstelveense groen. Het hele voorjaar staat bol van de activiteiten in de natuur. Zo worden er verschillende rondleidingen in het Amsterdamse Bos georganiseerd, maar ook op de fiets door de landelijke polders geniet je van rust en ruimte.

Website Visit Amstelveen

Lees voor meer informatie over de natuur en de recreatiemogelijkheden en activiteiten in Amstelveen op de website www.visitamstelveen.nl/natuur.

Actueel

Zonnehuisgroep Amstelland gaat werken met een contacthond voor mensen met dementie.

Zonnehuisgroep is supertrots op samenwerking met Koningspoedel Dina Eindelijk is het dan zover! Na een...

Amuse Tour bij Amstelzijde Restaurants

Genieten van goed eten aan de Amstel? Daarvoor moet je bij Amstelzijde Restaurants zijn. Een...

TV-schermen op het terras tijdens Europees kampioenschap voetbal 2024

Tijdens EURO 2024 mogen op terrassen, met een geldige exploitatievergunning voor een terras, TV-schermen worden...

Informatie nieuwe OA website

Onze nieuwe website is sinds 1 april 2024 live. We hopen dat het inloggen is...

𝐎𝐧𝐭𝐝𝐞𝐤 𝐝𝐢𝐭 𝐬𝐩𝐚𝐭𝐳𝐮𝐢𝐯𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐫𝐢o 𝐮𝐢𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐳𝐨𝐧𝐧𝐢𝐠𝐞 𝐙𝐮𝐢𝐝-𝐅𝐫𝐚𝐧𝐤𝐫𝐢𝐣𝐤

D𝐞 𝐰𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐚𝐧𝐛𝐢𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠 bij de Wijnschuur! 𝐒𝐨𝐥 & 𝐑𝐢𝐯𝐞 𝐁𝐥𝐚𝐧𝐜 ➡️ Stuivende...
OA bij Amstelveen Culinair exclusive Business Edition
Speciaal voor bedrijven en organisaties lanceert Amstelveen Culinair op vrijdag 5 juli 2024 van 16.30...
Zonnehuisgroep Amstelland gaat werken met een contacthond voor mensen met dementie.
Zonnehuisgroep is supertrots op samenwerking met Koningspoedel Dina Eindelijk is het dan zover! Na...
Amuse Tour bij Amstelzijde Restaurants
Genieten van goed eten aan de Amstel? Daarvoor moet je bij Amstelzijde Restaurants zijn. Een prachtig...
TV-schermen op het terras tijdens Europees kampioenschap voetbal 2024
Tijdens EURO 2024 mogen op terrassen, met een geldige exploitatievergunning voor een terras, TV-schermen...
Informatie nieuwe OA website
Onze nieuwe website is sinds 1 april 2024 live. We hopen dat het inloggen is gelukt en dat je je weg...

Agenda

30 mei 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!