Plasticvissen met Han Schooneman als schipper

Plasticvissen met Han Schooneman als schipper

Op dinsdag 23 april maakten we een bijzondere tocht door de grachten van Amsterdam. Onder leiding van onze eigen Han Schooneman van Schoonemandesign, als één van de schippers, hebben we samen met 14 ondernemers en Plastic Whale plastic gevist. Het was een unieke ervaring waarbij we niet alleen genoten van de prachtige stad vanaf het water, maar ook daadwerkelijk veel afval uit het water hebben gehaald. De middag was gevuld met plezier, verbinding en tastbare impact, waardoor de wereld weer een stukje schoner is geworden.

We sloten de middag af met een gezellig hapje en drankje bij de Waterkant in Amsterdam. Daar ontstond het idee om dit jaarlijks met de Ondernemersvereniging Amstelveen te gaan doen. Bovendien waren we het erover eens dat een activiteit met impact en/of een maatschappelijk doel ook binnen Amstelveen veel ondernemers zou aanspreken en dat ze er graag fysiek aan zouden deelnemen.

Agenda

30 mei 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!