Over ons

Ondernemersvereniging Amstelveen

Ondernemersvereniging Amstelveen is opgericht in 1990 en groeide in 30 jaar uit tot een actief B2B ondernemersnetwerk. Persoonlijk, dynamisch, ondernemend en professioneel, dat zijn onze kernwaarden. En dat voel je in alles wat we doen.

Wij zetten ons in voor een sterk ondernemers‐ en vestigingsklimaat en brede welvaart in Amstelveen en omstreken. Dat doen we door de belangen van ondernemers te behartigen, maar ook door onze leden te informeren en te inspireren. Van kennissessies over de meest actuele onderwerpen tot culturele evenementen, van praktische tools en tips tot onze gezellige borrels: wat je ook zoekt als ondernemer, je vindt het bij ons.

Onze leden
Onze leden zijn divers en inclusief en komen uit álle denkbare sectoren. Van grote bedrijven tot kleine zelfstandigen. Commercieel en non-profit. Uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg of de culturele sector. Of je nu advocaat bent of acrobaat: bij ons is iedereen welkom.

Samenwerking
Onze vereniging is een echte samenwerkingsvorm. Als lid kun je onze bijeenkomsten bijwonen, maar je kunt deze ook zelf organiseren en jezelf presenteren. Zo maak je optimaal gebruik van het netwerk, maar kun je ook je eigen kennis en kunde delen.

Bovendien kun jij ook zelf invloed uitoefenen op onze koers als vereniging. Wat heb jij van ons nodig om te kunnen groeien met je bedrijf? Laat het ons weten, dan helpen wij je verder.

Meer voor elkaar!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!