Ibiza Village keert op vrijdag 28 juni 2024 terug naar het Oude Dorp van Amstelveen. In zowel 2019 als 2022 was het zomerse event in het historische dorpshart van Amstelveen een zonnig succes. Het event wordt dit jaar verder uitgebreid.

Tijdens Ibiza Village staan er talloze stands met een divers en zomers assortiment: van fashion, lifestyle tot accesoires. Op de achtergrond muziakale Ibiza-vibes van dj Stanton Vein & Friends  en natuurlijk zijn er heerlijke zomerse hapjes en drankjes te verkrijgen. 

Horeca in Ibiza-sferen

Zowel Café Het Wapen als Café Thijs hebben een bar buiten. Gusto komt met een Spritz Bar en The WineKitchen heeft naast tal van zomerse wijnen ook Ibiza Burgers. ANNA komt met speciaal bier van de Naeckte Brouwers en er is een speciale SangriaBar van de gezamenlijke ondernemers.

De Kapper gaat ook Ibiza-style met onder andere feather- en glitter extensions en glittertattoos. The Music Meeting Lounge verkoopt niet alleen oude lp’s maar ook Spaanse gerechtjes zoals gazpacho en albondigas (Spaanse gehaktballetjes ) en The Pantry brengt tapas aan de man. Bij Le Beau Village zijn er accesoires voor viervoeters te verkrijgen.

Ibiza Village 2024 (28 juni) duurt van 16.00 tot 21.00 uur. 

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!