Ondernemerscollege Cybercrime & Cybersecurity bij KPMG Meijburg & Co

Ondernemerscollege Cybercrime & Cybersecurity bij KPMG Meijburg & Co

We kijken terug op een succesvol en goed bezocht Ondernemerscollege Cybercrime en Cybersecurity op maandag 10 juli jl.

Het aantal slachtoffers van cybercriminaliteit groeit, het wordt dus steeds belangrijker dat ondernemers maatregelen nemen om hun cyberweerbaarheid te verhogen.

Maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Het kan dus iedereen overkomen en de gevolgen kunnen desastreus voor je onderneming zijn want maar liefst 60% van de mkb’ers die gehackt wordt, gaat binnen 6 maanden failliet door de verloren productietijd. Iedere seconde vinden er wereldwijd cyberaanvallen plaats, waarvan 80% van de aanvallen succesvol is.

Onderneem dus tijdig actie! 
Praat erover en doe aangifte!

Gezien deze cijfers is er geen enkele reden om je te schamen wanneer je slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.

Interessante sprekers
Tijdens het ondernemerscollege hebben gastsprekers Erik de Jong (informatie- en securityprofessional), Sanne Maasakkers (security expert en ethisch hacker) en Dave Maasland (CEO bij ESET, één van de grootste IT-securitybedrijven van Nederland) laten zien hoe snel hackers te werk gaan en gemakkelijk systemen te hacken zijn en is er vooral aandacht besteed aan de basisprincipes van digitaal veilig ondernemen.

Handige documenten en linkjes voor digitaal veilig ondernemen
Hieronder kan je de presentatie downloaden van Dave Maasland en diverse handige documenten, waaronder een samenvatting van concrete to-do’s om veilig(er) digitaal te ondernemen. 

Heb je vragen?
Neem contact op met PVO Amstelland of met de Ondernemersvereniging Amstelveen,
info@pvo-amsterdamamstelland.nl
www.pvo-nl.nl
info@oa-amstelveen.nl

Deze bijeenkomst is een initiatief van de Ondernemersvereniging Amstelveen binnen het ondernemersprogramma Stay on Track en is georganiseerd in samenwerking met het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland

Agenda

18 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.