Ondernemersborrel met veelgevraagd spreker Paul Smit

Ondernemersborrel met veelgevraagd spreker Paul Smit

Op dinsdag 27 september organiseerden wij bij Schouwburg Amstelveen een ondernemersborrel in combinatie met Back on Track.

Anders Kijken 
Energiek en vol humor ging veelgevraagd spreker Paul Smit onder de noemer ‘Anders Kijken’ tijdens zijn optreden in op diverse aspecten van menselijk gedrag en de werking van ons brein. Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie? Het gelach vanuit de zaal zei genoeg, de ondernemers waren voelbaar enthousiast en vol nieuwe energie. De feedback ten aanzien van Paul Smit zijn optreden was zeer positief.

We sloten de avond af met een gezellige ondernemersborrel met heerlijke hapjes van Kragtwijk Finest Food in de foyer op de 1ste verdieping bij de Schouwburg. 

Paul Smit
Filosoof & cabaretier Paul Smit combineert humor en inhoud en gaat in op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering. Paul studeerde af op de ‘Evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef tien boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. 

Back on Track 
Het programma voor alle Amstelveense ondernemers. Mogelijk gemaakt door gemeente Amstelveen en uitgerold door de OA in samenwerking met de VAD en KHN Amstelland. Klik hier voor het volledige aanbod van Back on Track.

FotografieJoanna Vunderink Photography

Agenda

18 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.