Ondernemersborrel en Back on Track

Ondernemersborrel en Back on Track

Op donderdag 31 maart organiseerden wij onze ondernemersborrel in combinatie met Back on Track. Het programma voor alle Amstelveense MKB-ondernemers. Mogelijk gemaakt door gemeente Amstelveen en uitgerold door de OA in samenwerking met de VAD en KHN Amstelland.

Er waren die avond ruim 120 ondernemers te gast in de Nice zaal van NTC de Kegel in Amstelveen voor een uniek programma. Naast burgemeester Tjapko Poppens en Wethouder economische zaken Floor Gordon waren er ook vele trainers en deelnemers van zowel Back on Track als Zaai Amstelveen (het initiatief voor startende ondernemers in Amstelveen) aanwezig. 

Burgemeester Tjapko Poppens bracht het thema veiligheid en ondermijning onder de aandacht en gaf een update over de huidige situatie met betrekking tot de Oekraïnse vluchtelingen. Aansluitend verzorgde Rinco van der Baan van Buro Acting, winnaar van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing in de categorie ZZP 2019-2020, een toepasselijke act op het gebied van agressie en weerbaarheid.

Kick-off Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing
Op 1 april opent de inschrijving voor de verkiezing van Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023. Toevallig precies een dag na deze bijeenkomst. In samenwerking met de winnaars van de vorige verkiezing van het jaar 2019-2020 en wethouder Floor Gordon werd het nieuwe verkiezingsjaar geopend.

Na de borrel konden we genieten van een heerlijk 3-gangen menu bij Bistro Nice. We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst. 

Fotografie: Joanna Vunderink Photography

Agenda

10 september 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!