OA Kerstborrel bij ANNA

OA Kerstborrel bij ANNA

Na twee jaar konden we eindelijk weer een OA Kerstborrel organiseren. 

De bijeenkomst werd gehouden bij het sfeervolle ANNA (vooramlige Annakerk), tevens de locatie waar het enige echte Amstelveense bier van de Naeckte Brouwers wordt gebrouwen. Eén van de finalisten van de Amstelveense Ondernemersverkiezing. 

Het event trok zeker 200 leden, relaties, sfeerproevers. Bijna alle winnaars en finalisten van de Amstelveense ondernemersverkiezing waren aanwezig, vele OA leden, 35 nieuwkomers, maar ook burgemeester Tjapko Poppens, wethouders Adam Elzakalai, Floor Gordon, Herbert Raat, gemeentesecretaris Bert Winthorst, politici, raadsleden, ons erelid Alphons Böggemann en onze leden van verdienste Fred Bouwman, Esmond Doum en Peter le Cuivre.

Het 18 koppige Amstel Gospel Choir verzorgde een aantal geweldige optredens.

De Kerstborrel is altijd de afsluiter van ons verenigingsjaar. En wat was 2022 een fantastisch jaar! Wij organiseerden bij elkaar zo’n 100 sessies en evenementen voor de OA en Back on Track. En natuurlijk niet te vergeten de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing in samenwerking met Tom van Dijk van de gemeente Amstelveen.

We wensen iedereen heerlijke feestdagen en een mooie jaarwisseling toe! 

Agenda

10 september 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!