Nieuwjaarsreceptie live bij Radisson Hotel & Suits

radisson borrel

Nieuwjaarsreceptie live bij Radisson Hotel & Suits

Nadat tijdens de laatste persconferentie werd aangekondigd dat restaurants weer open mochten tot 22.00 uur hebben wij direct de gelegenheid aangegrepen om het verenigingsjaar te openen met een live Nieuwjaarsreceptie op donderdag 10 februari. Afgelopen jaar was de receptie online en moest de nieuwe voorzitter Rob van den Helder zijn eerste nieuwjaarstoespraak online presenteren. Wat fijn dat dit nu op een normale manier kon. 

De bijeenkomst trok zo’n 100 gasten, waaronder vele ondernemers, de Burgemeester, wethouders, de gemeentesecretaris en diverse raadsleden. Alle aanwezigen waren zichtbaar opgetogen dat ze elkaar weer zagen en dat ze konden bijpraten. De sfeer was ontspannen en als vanouds, ondanks de geldende coronamaatregelen. Na de borrel hebben zo’n 50 ondernemers nog kunnen proeven van een heerlijk diner. Met dank aan General Manager van het Radisson Dirk Vlierboom en zijn team voor hun gastvrijheid en geweldige service. De borrel en hapjes werden door het Radisson aangeboden. 

Rond 18.15 uur hield voorzitter Rob van den Helder zijn nieuwjaarstoespraak. De foto’s zijn gemaakt door Orhan Sahin www.orhansahin.nl

Agenda

23 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!