Nieuwjaarsreceptie bij Co van der Horst

Nieuwjaarsreceptie bij Co van der Horst

De Nieuwjaarsreceptie vond dit jaar plaats op donderdag 19 januari op de prachtige ‘Luxury’ afdeling van Boutique Concept Store Co van der Horst, de Amstelveense ondernemer van het jaar 2022-2023. De dames van Kunst & Co|Coco Café verzorgden wederom de voortreffelijke hapjes en drankjes in samenwerking met OA leden De Wijnschuur en de Naeckte Brouwers. Kortom: Een goed begin van het nieuwe verenigingsjaar.

Om de bezoekers met elkaar te verbinden ontvingen zij bij binnenkomst een lege verpakking van hèt Amstelveens Cadeau, de lokale cadeaukaart van Amstelveen. Op de verpakking stond de naam van diegene waar hij of zij mee kon verbinden. Nadat men elkaar had opgezocht en had kennisgemaakt konden ze samen op de foto bij onze nieuwe stagiaire Fabienne. Daar ontvingen de bezoekers een Amstelveens Cadeau kaart ter waarde van 20 euro. Een mooie actie die mogelijk werd gemaakt door ons lid Groupcard

De bijeenkomst trok ruim 150 bezoekers. Naast vele leden, ereleden en leden van verdienste, en ondernemers die voor de eerste keer kwamen kennismaken met de OA, was ook dit jaar het college van burgemeester en wethouders aanwezig, de gemeentesecretaris, medewerkers van de gemeente Amstelveen en raadsleden. Rond de klok van zes heette gastheer Edwin van der Horst de aanwezigen welkom. Waarna OA voorzitter Rob van den Helder met zijn nieuwjaarstoespraak het nieuwe verenigingsjaar inluidde.   

Agenda

18 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.