Nieuwjaarsreceptie 2024 bij Co van der Horst

Nieuwjaarsreceptie 2024 bij Co van der Horst

Afgelopen donderdagavond vond de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Ondernemersvereniging Amstelveen plaats. Maar liefst 200 ondernemers uit Amstelveen en omstreken, burgemeester, wethouders en andere lokale betrokkenen, troffen elkaar bij Wooncentrum Co van der Horst (de winnaar van de Amstelveense Ondernemer van het jaar verkiezing) om een toost uit te brengen op het nieuwe ondernemersjaar. 

Van de gelegenheid werd ook gebruik gemaakt om officieel afscheid te nemen van Darshan Sloot. Na 21 jaar ziel en zaligheid te hebben gegeven aan de ondernemersvereniging, heeft zij zelf ook voor het ondernemerschap gekozen. Als directeur van de Ondernemersvereniging heeft iedereen haar door de jaren leren kennen als een echte verbinder, een hands-on organisator en een vooraanstaand aanspreekpunt van en voor het Amstelveense bedrijfsleven. 

Als erkenning voor haar jarenlange inzet heeft Darshan uit handen van de burgemeester Tjapko Poppens een Bronzen legpenning gekregen. Een onderscheiding die alleen wordt uitgereikt aan personen die zich geruime tijd bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente en/of Amstelveense samenleving. 

Naast deze gemeentelijke erkenning, heeft Darshan uit handen van Rob van den Helder (voorzitter Ondernemersvereniging Amstelveen), de oorkonde mogen ontvangen die hoort bij de benoeming tot lid van verdienste. 

Inmiddels heeft Charles Rijgersberg het directeursstokje van Darshan Sloot overgenomen. Het bestuur van de ondernemersvereniging is ervan overtuigd dat onder zijn leiding en de jarenlange ervaring van Jelena van Baaren de vereniging ook in de toekomst een dynamisch, persoonlijk en kwalitatief hoogstaand ondernemersnetwerk blijft dat een waardevolle bijdrage blijft leveren aan ondernemend Amstelveen. 

Charles Rijgersberg: ‘Het zijn grote schoenen om te vullen en met de grote uitdagingen waarvoor de ondernemers van Amstelveen vandaag staan, is het zeker ook geen gespreid bedje. Maar ik ben ervan overtuigd dat als alle betrokkenen gezamenlijk blijven optrekken, we een bloeiende toekomst tegemoet gaan waarbij groei en ontwikkeling centraal staan.’ 

Focus van de Ondernemersverenigiging Amstelveen is en blijft: Meer voor en meer met elkaar! De vereniging staat voor hechte verbindingen, sterke samenwerkingen en krachtige belangenbehartiging. Het ondernemersnetwerk is divers en impactvol waar nieuwe leden ook in 2024 altijd welkom zijn.

Agenda

23 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!