Netwerken en Verbinden bij HEISA

Netwerken en Verbinden bij HEISA

Op donderdag 23 februari werd onze netwerkborrel bij Café Restaurant Heisa, één van de finalisten van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing 2022-2023, door meer dan 125 ondernemers bezocht. Waaronder 15 sfeerproevers en 30 startende ondernemers van Zaai Amstelveen. Het was een mooie mix van nationale en internationale ondernemers. Dat bracht een interessante dynamiek met zich mee. 

Tijdens de netwerkborrel gingen we verbinden met behulp van onze besloten OA App. Sfeerproevers en ZAAI-lingen werden speciaal voor deze actie één dagje toegevoegd als contact in de app. Stijn Brinkman van Bundeling bedankt voor je presentatie en uitleg. 

De eigenaren en #chefs van #Restaurant HEISA Thomas de Nijs en Jeroen Klinkhamer kwamen met een voortreffelijk 2-gangen diner van 8 verschillende shared dining gerechtjes. Nog niet bekend met Cafe Restaurant Heisa? Het is een absolute aanrader! https://lnkd.in/e6Dqq8KG

Met dank aan Team Heisa voor de uitstekende en enthousiaste bediening. Dank aan Orhan Sahin voor de foto’s.

Agenda

16 juli 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!