Netwerkborrel met Jacco Vonhof van MKB-Nederland én algemene ledenvergadering

Netwerkborrel met Jacco Vonhof van MKB-Nederland én algemene ledenvergadering

Een geweldige spreker, goed gezelschap, heerlijke hapjes en drankjes, en meer dan 100 ondernemers: dit waren de perfecte ingrediënten voor onze algemene vergadering en netwerkborrel op dinsdag 14 mei.

Jacco Vonhof
In de prachtige achtertuin van Brasserie Paardenburg was Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, onze speciale gastspreker. Jacco is een gedreven en maatschappelijk betrokken verbinder die weet hoe hij ondernemers moet aanspreken en in beweging krijgt. Hij benadrukte dat het hoog tijd is voor actie voor 99 procent van ons bedrijfsleven, het mkb. Jacco pleit voor ‘Operatie Hazes’ waarbij de alom aanwezige ‘liefde’ voor het mkb nu omgezet moet worden in actie, beter en gerichter beleid, en vertrouwen.

Zeepkist
Daarnaast maakte Bianca Bosman van BosBalans Coaching gebruik van de ‘zeepkist’ om zichzelf te presenteren als vitaliteitscoach.

Michel Penterman presenteerde de “Amsterdammer” van de Boeren van Amstel. Hij overhandigde de allereerste ‘Amsterdammer’ kaas aan Burgemeester Tjapko Poppens.

Een lekkere jonge kaas, gemaakt met melk van boeren uit Amstelveen, die samen met de Vogelbescherming Nederland hard werken aan het verbeteren van de biodiversiteit en de weidevogels. Deze kaas wordt ter ere van 750 jaar Amsterdam op de markt gebracht. Per verkochte kg kaas kun jij als OA lid je eigen vierkante meters biodiverse slootrand laten inzaaien. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je hieronder aan te melden voor de voorverkoop.

Als je meldt dat je via de OA binnenkomt, hebben we misschien binnenkort wel als OA onze eigen vierkante kilometer biodiversiteit in gezaaid! Link: https://form.typeform.com/to/TbzjsOz6

Algemene Ledenvergadering
Voorafgaand aan de netwerkborrel vond onze algemene ledenvergadering plaats. Op de agenda stonden het jaarverslag en de jaarrekening van 2023, een update van 2024 en een prognose voor de tweede helft van 2024. Bestuurslid Jeroen Franken, die aftredend was, stelde zich herkiesbaar en de leden stemden hiermee in.

Diner
Na afloop van de netwerkborrel bleven 60 ondernemers dineren onder de tent in de sfeervolle achtertuin. Zij genoten van een heerlijk driegangen keuzemenu. Kortom, het was een zeer geslaagde bijeenkomst.

Wij danken Gijs Numan en alle collega’s van Brasserie Paardenburg voor het ontvangst, de top service en het heerlijke diner!

De foto’s zijn gemaakt door onze fotograaf Orhan Sahin.

Agenda

30 mei 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!