Netwerkborrel ism INTObusiness bij Cityden

Netwerkborrel ism INTObusiness bij Cityden

Wat een geweldig event hadden we afgelopen donderdag 23 maart! Ondernemersvereniging Amstelveen, INTO Business Magazine Amstelland en Cityden Aparthotels Stadshart bundelden de krachten en organiseerden een Lenteborrel. Maar liefst 160 ondernemers uit de regio bezochten dit event, waarbij tevens de lancering plaatsvond van het Lentenummer van INTO Business Amstelland.

Complimenten en een bijzonder woord van dank aan Cityden Dirk-Jan van Eeuwen, Nienke Buschman-van Arkel, Bob Evers en team voor de fantastische organisatie en invulling van het event. Ben je op zoek naar een fijne, sfeervolle locatie voor lunch, diner, event, vergadering of overnachting? Neem een kijkje op https://www.cityden.com 

Het lentemagazine van INTO business draagt het thema: Made in Amstelland. Met bedrijven en ondernemers die de regio Amstelland uniek maken. Op de cover Sylt Support van Kirsten Verhoef en Dorine Pronk. Zij vieren dit jaar hun 12,5 jarige bestaan. Wij bedanken Martijn van Dalen voor deze fijne samenwerking. 

Geniet hieronder van de mooie videocompilatie van René Hoogterp van Roadworks en de foto’s van Tycho Müller van Tycho Eye’s Photography. 

Agenda

10 september 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!