Netwerkborrel bij Brasserie Paardenburg

Netwerkborrel bij Brasserie Paardenburg

Op donderdag 25 mei waren we te gast in de prachtige historische achtertuin van Brasserie Paardenburg. Denk daar een zonnetje bij, heerlijk eten én meer dan 120 ondernemers en je voelt het meteen: een betere plek om te netwerken is er niet! Niet zomaar netwerken maar via een leuk bingo spel op zoek naar verbinding en daarbij kans maken op een leuke prijs. 

Tijdens de netwerrkborrel maakten we kennis met Gijs Numan de eigenaar van Brasserie Paardenburg en voorzitter BIZ Amstelzijde.Wij danken Gijs voor het ontvangst, de top service en het heerlijke diner!

Daarnaast presenteerde drie OA ondernemers een zelf geschreven boek waarin zij hun kennis met ons delen. Hans Breuker, Sokkenverkoper, kunstenaar, amokmaker, dichter en marketeer, vertelde meer over zijn gedichtenbundel en verraste ieder met zijn ‘marketingexperiment‘. Marie-José Giebels van Minddirection presenteerde haar boek: ‘Verkopen zonder te verkopen’ en Dorris Falkenstein van Falkstone liet ons kennismaken met haar boek: ‘Vind samen je beren op jouw weg’. 

Zestig ondernemers maakten daarna gebruik van een heerlijk 3-gangen keuzemenu. Aan tafel leerde men elkaar beter kennen door middel van een aantal leuke persoonlijke vragenkaartjes. Kortom een zeer geslaagde bijeenkomst. 

Agenda

16 juli 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!