Met de OA naar de finale van het Amstelveen Women’s Open

Met de OA naar de finale van het Amstelveen Women’s Open

Wat een onvergetelijke dag vol tennisactie. Toptennis van dichtbij. Samen met 15 enthousiaste ondernemers mochten we op zondag 16 juli de Amstelveen Women’s Open tennis finale bijwonen. Vanaf 12.00 uur werden we met een hapje en een drankje ontvangen bij Het Nationaal Tennis Centrum. Kristie Boogaard, toernooi directeur, maakte voorafgaand aan de wedstrijd voor ons de tijd om meer te vertellen over het toernooi en de speelsters in de finale. Om 13.00 uur was er een tribune plek gereserveerd om de finale wedstrijd van dichtbij mee te maken. Een supermooie en leuke mogelijkheid om toptennis van dichtbij te beleven. 

Het Amstelveen Women’s Open is een internationaal $60.000 dollar toernooi voor speelsters tussen plek 100 en 250 op de WTA ranglijst. De finale was van zeer hoog niveau en een spannende wedstrijd tussen twee speelsters uit twee generaties. De Servische Lola Radivojevic is pas 18 jaar en nam het op tegen de 38-jarige Estlandse Kaia Kanepi. Kanepi was ooit de nummer 15 van de wereld en behaalde liefst zeven keer de kwartfinale op een Grand Slam. Een speelster dus met een grote status in het internationale tennis. De ervaring en fitheid van Kanepi gaven de doorslag. Zij won met 6-4 en 7-6. Met het behaalde aantal punten voor de wereldranglijst is zij weer in de top-90 van de wereld te vinden. Met deze positie wordt zij weer rechtstreeks toegelaten tot de Grand Slams.

Onze dank gaat uit naar de KNLTB en NTC voor deze unieke ervaring. Speciale dank aan Kristie Boogaard, Richard Klein van de KNLTB, en Frans Poel en Wilma Schoonderbeek van het NTC voor het mogelijk maken van deze geweldige dag. 

Agenda

10 september 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!