Lenteborrel bij Radisson Hotel

Lenteborrel bij Radisson Hotel

Wat een geweldige avond vol bruisende energie en inspirerende ontmoetingen bij onze lenteborrel op donderdag 21 maart 2024! Met meer dan 130 ondernemers kwamen we samen in het prachtige Radisson Hotel and Suites Amsterdam South.

Tijdens het speeddaten met de deelnemers van Zaai Amstelveen werden er boeiende gesprekken gevoerd over ondernemerschap. Het was fantastisch om te zien hoe deze avond heeft bijgedragen aan de verbinding tussen onze leden en deelnemers van Zaai Amstelveen.

Speciale dank gaat uit naar wethouder Economische Zaken Adam Elazakai voor zijn mooie en positieve woorden aan het adres van de ondernemers. Zijn erkenning van het belang van ondernemers voor onze welvaart werd zeer gewaardeerd.

En laten we ook onze nieuwe leden niet vergeten! Een warm welkom voor Willem Schrader van Marketing Menukaart, Walter Gent van Aston Analytics, Astrid van der Laan van Bravery at Home, Bianca Bosman van BosBalans Coaching en Joyce van den Berg van Daenelia Design. We zijn verheugd om jullie bij onze vereniging te verwelkomen!

Kortom, een avond om met een glimlach op terug te kijken en vol energie vooruit te gaan! 

Foto’s: Joanna Vunderink Photography

Agenda

18 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.