Ladies event Viva España! bij Cavataria

Ladies event Viva España! bij Cavataria

De vrouwelijke ondernemers van de OA genoten op donderdag 19 mei van een heerlijke Spaanse avond bij het fantastische tapasrestaurant Cavataria van Daan Kroone (DAY Foodbar). Een unieke belevenis vol Spaanse cultuur, zang, dans en goed gezelschap.  

In de luxe touringcar van Van Dommelen Personal Car Services werden de deelnemers verwend met een heerlijke witte wijn of rosé en een homemade pinchos door de Cavakoning. Bij Cavataria werden wij ontvangen met een heerlijke Cava en verzorgde David en Jolanda Porcel van De Cavakoning een kijkje in de historie van de Spaanse cultuur en tradities en vertelde ons alles over de mooie cava’s en wijnen uit de beste wijngebieden van Spanje. Hun Spaanse roots en passie voor het ontdekken van mooie cava’s en wjinen heeft hen bij kleine familiebodega’s gebracht waar met overgave wordt geproduceerd. Astrid Kalmeijer van Astrid Works Webdesign won de prijsvraag van de Cavakoning en ging naar huis met een magnum fles Cava. 

Het optreden van het flamencokoor ‘Coro del Campo’ was de kers op de taart en gaf de echte Spaanse sfeer waardoor je niet meer stil kon blijven zitten. Vele dames ontpopten zich als volleerde Flamencodanseressen. Na een heerlijke avond werden we weer veilig thuisgebracht en werden de plannen voor een cava/wijnreis naar Spanje al gesmeed. 

Agenda

16 juli 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!