Kick-off Stay on Track met de Omdenkshow

Kick-off Stay on Track met de Omdenkshow

Wat is Omdenken?

Met omdenken maak je van een probleem een feit en van een feit een nieuwe mogelijkheid. Er ontstaat iets dat er nooit was geweest als je het probleem niet had gehad. Het probleem is de bedoeling geworden.

Grondlegger van het begrip ‘omdenken’
De grondlegger van het begrip ‘omdenken’ is Berthold Gunster. Hij schreef over zijn gedachtegoed inmiddels een flink aantal bestsellers. Met zijn team geeft hij sinds 2001 trainingen, shows en workshops over omdenken aan bedrijven en particulieren.

Op maandag 24 april trapten wij met de Omdenkshow het programma van Stay on Track af. In de Kleine Zaal bij Schouwburg Amstelveen. Samen met de 130 aanwezigen, waaronder burgemeester Tjapko Poppens, wethouder economische zaken Adam Elzakalai en gemeentesecretaris Bert Winthorst. 

Stay on Track biedt een interactief en leerzaam jaarprogramma met met experts om Amstelveense MKB ondernemers in beweging te brengen en te helpen bij het omdenken. Hoe kan je van uitdagingen en problemen kansen maken. Van ‘ja maar’ naar ‘ja-en’.

Agenda Stay on Track

Fotografie: Anko Stoffels

Agenda

18 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.