Kerstdiner bij Kruidfabriek

Kerstdiner bij Kruidfabriek

Tijdens ons OA kerstdiner op dinsdag 19 december stond onze nieuwe directeur Charles Rijgersberg, samen met burgemeester Tjapko Poppens, Accountmanagers Bedrijven Tom van Dijk en Wendy Masselink, en de bijna 100 aanwezige ondernemers, stil bij onze successen en de waardevolle relaties die we met elkaar hebben opgebouwd. Het is dankzij ons sterke netwerk, de samenwerkingen en het delen van kennis/ervaringen dat we sterker staan en beter kunnen anticiperen op wat de toekomst ons brengt.

We hebben deze avond genoten van een heerlijk 4 gangen kerstdiner in een prachtige ambiance bij De Kruidfabriek by LUTE®. Dank Peter Lute en zijn team! De muzikale omlijsting tijdens het kerstdiner werd verzorgd door Misses T.J. met dank aan Michael Webbers van MiWeb voor het contact en de zowel financiele als fysieke bijdrage.

Dank ook aan Sophia de Rooij, voorzitter raad van bestuur van het Ziekenhuis Amstelland, voor het delen van het mooie en inspirerende voorbeeld (project Fit for the Future) over ondernemen met veerkracht en creativiteit. Het is geen Kerst zonder goed doel… Trots zijn we op onze bijdrage aan Strong Babies voor buidelstoelen op de kinderafdeling bij het Ziekenhuis Amstelland. Wij danken Theo Mulder van de Bangarage voor zijn spontane aanbod om direct om een buidelstoel te sponsoren. 

Wij wensen iedereen hele fijn feestdagen en tot in het nieuwe jaar! 
Credits fotograaf: Orhan Sahin

Agenda

18 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.