Kennissessie ‘Guerilla Marketing & Free Publicity’

Kennissessie ‘Guerilla Marketing & Free Publicity’

Op dinsdag 30 mei gaf Michel Penterman van Online Stars Academy de inspiratiesessie ‘Explosief Groeien met Guerilla Marketing, Free Publicity & Online Media’ aan de leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Deze sessie vond plaats in de gezellige huiskamer op de 4de verdieping van Mspace, W.H. Keesomlaan 12 in Amstelveen. 

Tijdens deze inspirerende sessie deelde Michel zijn kennis over het gebruik van guerrillamarketing, free publicity en online media om explosieve groei te realiseren. Met praktische voorbeelden en succesverhalen liet hij de deelnemers zien hoe je creatieve en effectieve marketingcampagnes kunt opzetten die de aandacht van jouw doelgroep trekken en je bedrijf naar ongekende hoogten kunnen brengen.

Wereldrecord actie voor de Vogelbescherming Nederland
Michel deelde tijdens deze sessie zijn poging voor een wereldrecord. In samenwerking met Vogelbescherming Nederland, bereiden de Boeren van Amstel een wereldrecordpoging voor om op zondag 4 juni een reusachtige melkpak, van maar liefst 5 meter hoog, langs de A9 te hijsen. Waarom? Om op een bijzonder positieve manier aandacht te vestigen op duurzaamheid en biodiversiteit. 

Agenda

23 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!