Kennissessie AI door Patricia en Joey van AI Genius

Kennissessie AI door Patricia en Joey van AI Genius

Tijdens deze dynamische en interactieve workshop op dinsdag 18 juli en dinsdag 25 juli werden de deelnemers ondergedompeld in de fascinerende wereld van AI. Patricia en Joey lieten ons kennismaken met de nieuwste tools en technologieën. Of je nu je eigen social media-posts wilt verbeteren, overtuigende website-teksten of blogs wilt schrijven of krachtige presentaties wilt maken. Tijdens deze workshop deelden Patricia en Joey hun kennis, gaven praktische tips en tricks en lieten zien hoe je moeiteloos kunt profiteren van de vele AI-tools die beschikbaar zijn. Fascinerend, ik kan niet wachten om deze nieuwe kennis in de praktijk te brengen!

Voor meer informatie over AI Genius en wat je allemaal kunt leren in de cursus, kun je een kijkje te nemen op de website van AI Genius www.aigenius.nl. Voor een overview van de cursus (welke onderwerpen er aan bod komen) kan je hier een kijkje nemen www.aigenius.nl/course/ai-genius

Agenda

16 juli 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!