Het Ondernemers Padeltoernooi bij PadelMate

Het Ondernemers Padeltoernooi bij PadelMate

Op dinsdag 11 mei vond het eerste ondernemers padeltoernooi plaats bij Padel Mate Club. Het evenement was een groot succes, met maar liefst 48 deelnemers uit verschillende bedrijven. 

Het doel van het toernooi was om ondernemers kennis te laten maken met de padelsport en tegelijkertijd de kans te geven om elkaar beter te leren kennen. Naast het sportieve element was er ook ruimte om te netwerken en nieuwe contacten te maken. Het toernooi begon om 17:00 uur en er werd gespeeld in vaste dubbels. De deelnemers waren verdeeld over vier verschillende poules en speelden vijf wedstrijden van tien minuten. De sfeer was erg gezellig en er werd fanatiek maar sportief gestreden om de overwinning.

De winnaars waren:
1. Anthony Boschman en gast van Osaka, 2. Bram Drewes en Jeroen van Barneveld van BuentingSport, 3. Martijn Heus van Enjoy en Barry Goudsmit van Buro Amstelveen en 4. Charles Matla en Jurjen Hoomans van Groupcard. De prijzen werden ons aangeboden door Osaka Padel en de Cavakoning (waarvoor dank).

Na afloop van het toernooi werd er gezamenlijk gegeten en was er tijd om na te praten en ervaringen uit te wisselen. De reacties van de deelnemers waren erg positief en er was veel interesse voor een volgende editie van het toernooi. We kijken terug op een geslaagd evenement en bedanken de sponsor Sherlyn Bruseker van Sherlyn HomesPadelMate en alle deelnemers voor hun sportieve inzet en enthousiasme. 

Agenda

18 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.