Hackathon: Innovaties voor de arbeidsmarkt van morgen

Hackathon: Innovaties voor de arbeidsmarkt van morgen

De Eerste Dialoog Hackathon op vrijdag 2 februari van 10.00 tot 22.00 uur in Amstelveen bij ANNA. Waar meer dan 60 verschillende stakeholders jong en oud, bedrijven, zorg, cultuur, sport en onderwijs met elkaar zijn gaan werken aan oplossingen voor ‘Werken dat werkt voor iedereen – of je nog studeert, werkzoekend, werkgever of werknemer bent.’

Drie teams kwamen met een vernieuwende, haalbare en impactvolle oplossing die ‘Werk(t) voor iedereen’ en gingen naar huis met een prachtige trofee van De Eerste Amstelveense Hackathon 2024 en andere mooie prijzen. We gaan zeker kijken of het idee (of alle drie) kunnen doorontwikkelen en verder brengen.  

Met dank aan de geweldige inzet van alle stakeholders, experts en teamcaptains en het mooie partnership met #NLWerktaanWerk. Met deze hackathon sluiten we het ondernemersprogramma Stay on Track af dat in 2023 door de Ondernemersvereniging Amstelveen is ontwikkeld en uitgerold in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland – KHN afdeling Amstelland en Retail Amstelveen. Stay on Track is grotendeels gefinancierd vanuit het Stimuleringsfonds Lokale Economie van de Gemeente Amstelveen.

Agenda

16 juli 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!