Cava- en wijnproeverij met de Cavakoning bij Wijngaard de Amsteltuin.

Cava- en wijnproeverij met de Cavakoning bij Wijngaard de Amsteltuin.

Op donderdag 11 april was het een feestelijke dag vol smaak en gezelligheid bij Wijngaard de Amsteltuin. Ondernemers kwamen samen voor een exclusieve cava- en wijnproeverij, vergezeld van heerlijke pintxos en tapas, allemaal met liefde bereid. David en Jolanda Porcel (de cavakoning en koningin), gepassioneerde kenners van cava en wijn, leidden ons door een culinaire reis langs de prachtige Spaanse wijngebieden.

Het was een genot om te proeven en te proosten op de diversiteit van Spanje, vertegenwoordigd in elke slok en hap. De idyllische setting van Wijngaard de Amsteltuin, de sfeervolle tafels, de tongstrelende lekkernijen en de uitmuntende wijnen, samen met het gezelschap van inspirerende ondernemers, maakten deze avond compleet. Het was een reis vol verrukking en ontdekking, waarbij we even wegdroomden naar de zonovergoten wijngaarden en levendige markten van Spanje.

Agenda

30 mei 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!