BOT: “Als een professional voor de camera staan voor al je sociale mediakanalen”

BOT: “Als een professional voor de camera staan voor al je sociale mediakanalen”

Voor het programma Back on Track heb ik een prachtige training mogen gegeven “Als een professional voor de camera staan voor al je sociale mediakanalen”. Een dag waarin 6 power onderneemsters voor en achter de camera de beste versie van zichzelf hebben laten zien.

De training vond plaats op de inspirerende plek Miusic Meeting Lounch, midden in het oude dorp van Amstelveen. Daar hadden we de beschikking over de beneden en de boven verdieping waardoor de dames helemaal los konden gaan met het creëren van verschillende creatieve ‘filmsets’.

De training was een combinatie van theorie, techniek, tips maar vooral ook veel zelf doen en ervaren.

Mooi om te zien hoe de dames zich aan de ene kant helemaal focusten op alle cameratechnieken en aan de ander kant zich kwetsbaar en openstelde als het gaat over het thema ‘spreekspanning’ voor de camera.

Ik kijk terug op een bijzondere dag waarin leergierigheid, samenwerking, verbinding, klankborden, kwetsbaarheid en vooral elkaar als mens maar zeker ook als ondernemer inspireren en motiveren centraal stonden.

Super bedankt Liek SchilderDorris FalkensteinMaureen de GrootMascha LeehSheida Salavati en Anne-Rose Hartman voor jullie inzet en enthousiasme!!

Ik heb genoten!!

Anatevka Bos

Agenda

10 september 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!