Bedrijfsbezoek aan STUDIOJEROENDEJONG in de Kompastoren

Bedrijfsbezoek aan STUDIOJEROENDEJONG in de Kompastoren

Op donderdag 20 juli bezochten we samen met een mooie groep ondernemers de Kompastoren van STUDIOJEROENDEJONG en Rosa Jonkman, partnerarchitect. Wat een inspirerende plek vol creativiteit en innovatie!

In een exclusieve presentatie gaf Jeroen ons meer inzicht in hun werkmethode en de inspiratie achter hun succesvolle projecten. Gevolgd door een rondleiding in de prachtige toren en natuurlijk een kijkje in de studio. Deze voormalige watertoren is een architectonisch meesterwerk en heeft een rijke geschiedenis. Prachtig gerestaureerd en een mooie herbestemming. Afsluitend stond er een heerlijke lunch klaar. Een mooie kans om na te praten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

Over STUDIOJEROENDEJONG
​STUDIOJEROENDEJONG werkt voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. OA leden Brockhoff Makelaars, KOK Advies, KOUDIJS en JEROEN Hypotheken & Verzekeringen hebben de weg naar het gerenommeerde designbureau, dat bekend staat om zijn innovatieve en creatieve benadering van architectuur en interieurontwerp, al gevonden. 

Agenda

23 april 2024
Geen evenementen gevonden!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!