Westwijk Makelaars

Westwijk Makelaars is een jong makelaars kantoor dat zich gespecialiseerd heeft in aan- en verkoop begeleiding van woningen in Amstelveen en omstreken. Westwijk Makelaars is een laagdrempelig, makelaarskantoor dat staat voor een persoonlijk aanpak. Met onze 24/7 service kunt u altijd een afspraak met ons . maken ook in de avond uren en in het weekend. Wij gaan verder dan alleen onze makelaars activiteiten. Wilt u informatie over de scholen in de buurt of heeft u vragen over het winkelaanbod, sportgelegenheden en andere recreatie mogelijkheden. Wij kennen de buurt als geen ander en brengen u graag in contact met de juiste mensen.

“Delen=vermenigvuldigen” is onze filosofie

En daarom werkt Westwijk Makelaars samen met betrouwbare lokale ondernemers die iets voor U kunnen betekenen op woongebied. De hypotheekadviseur, de aannemer, de dakkapelspecialist en zelfs een professioneel organizer om u op weg te helpen in het traject rondom de aan- en verkoop van een woning.

Geïnteresseerd hoe wij dat aanpakken? Neem contact met ons op. Bel gerust met Westwijk Makelaars op 020 640 0300.

Wij staan altijd voor u klaar!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!