Unibail Rodamco

Welkom in Stadshart Amstelveen!

Als General Manager van Stadshart Amstelveen is het mijn ambitie om van het winkelen een unieke en comfortabele winkelervaring te maken. Wij werken er met ons team dagelijks aan om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.  

Stadshart Amstelveen is het eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum waar 4 sterren aan zijn toegekend. De 4-sterrenclassificate is geïnspireerd op de hotelindustrie en wordt geaudit door SGS, wereldwijd leider in certificeringen. Gedurende 2 dagen beoordeelt SGS 350 kwaliteitscriteria. De jaarlijkse onaangekondigde beoordeling zorgt ervoor dat deze criteria strikt worden nageleefd. Om de audit succesvol af te sluiten en de 4 sterren te behouden, is het van groot belang dat het team van Stadshart Amstelveen dagelijks de kwaliteit van het winkelcentrum bewaakt.

Voor ons is de 4-sterrenclassificatie een garantie van:

  • Het bieden van comfort en welzijn.
  • Winkelvriendelijkheid.
  • Consistentie in onze dagelijkse kwaliteitsstandaard.
  • Onderscheid, zodat uw ervaring in Stadshart Amstelveen uniek is.


Het team van Stadshart Amstelveen hoopt u door middels van deze 4-sterrenclassificatie een unieke winkelervaring te kunnen bieden.

Veel shopplezier!

Eduard Helwig, General Manager Stadshart Amstelveen

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!