Uitvaartcentrum Bouwens BV

Verzorgen van begrafenissen en crematies.

Juist in de moeilijke dagen rond het overlijden van een dierbare zoekt u houvast. Voor het afscheid moet er in korte tijd veel besproken en geregeld worden. Er is dan behoefte aan iemand die u terzijde staat, de tijd voor u neemt en met aandacht luistert naar uw wensen. Iemand die weet wat er geregeld moet worden en u dit desgewenst ook uit handen kan nemen. Met meer dan 90 jaar ervaring en met oog voor detail zorgen wij voor een waardig en persoonlijk afscheid.

Wij zorgen dat het afscheid bijzonder wordt en helemaal past bij u, de overledene en de nabestaanden. Dit doen wij door ons in te leven en door in te spelen op wat gezegd of juist niet gezegd wordt. Wij hebben oog voor iedereen. In de uitvoering denken wij in mogelijkheden en in creatieve oplossingen. Onze mensen zijn proactief en bereid net een stap verder te gaan. Alles kan. Het is voor ons de uitdaging om uw wensen omtrent het afscheid waar te maken.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.