SprongOmhoog

Mijn naam is Wilbert Hartman. Als coach begeleid ik mensen, teams en organisatie in hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
Mijn coachingsstijl is open, betrokken, eerlijk en waar nodig confronterend.

Als innovatiecoach ligt mijn aandacht bij het creëren van een hechte samenwerking en vertrouwen in elkaar. Door het zichtbaar maken van elkaars kwaliteiten en het ontwikkelen van teamwerk en leiderschap. Van hieruit ontstaat de kracht om te sturen naar resultaat, voor zowel de individuele- als de groepsdoelstelling.

Ik heb als coach vertrouwen dat we allemaal veerkrachtig zijn om onze kwaliteiten naar boven te halen. Die kant spreek ik graag aan in mensen en teams. Mijn aandacht ligt bij het zichtbaar maken van persoonlijke kwaliteiten en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Voor elke situatie zijn legitieme redenen, alles is te herleiden en alles mag er zijn bij mij.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!