Soll-IT

Assurance en Certificeringen

Vertrouwen speelt in het huidige tijdsgewricht van toenemende digitalisering en uitbesteding van diensten en processen in toenemende mate een essentiële rol. Bedrijven zowel als consumenten maken meer en meer gebruik van geautomatiseerde gegevensverwerkingen waarover zij geen “control” kunnen uitoefenen.

Om er toch op te kunnen vertrouwen dat de deze gegevensverwerkingen op een betrouwbare wijze functioneren is een onafhankelijke deskundige derde nodig die een oordeel geeft over de mate van betrouwbaarheid van deze systemen gebaseerd op een algemeen aanvaarde (inter-) nationale assurance of certificeringsnorm.

Soll-IT is op dit vlak een gewaardeerde speler. Voor assurance en certificeringen conform internationale normen zoals ISAE 3402/SOC1,  ENSIA en andere certificaten kunt u onze IT-auditors inschakelen.Waarom SOLL-IT

Soll-IT is medio 2012 opgericht als antwoord op een vraag uit de markt voor specifieke IT audit support voor accountants bij de jaarrekeningcontrole. Echter de “roots” gaan ruim 20 jaar verder terug. De directie van Soll-IT is al decennialang werkzaam als IT-auditor en Financial auditor voor nationale en internationale klanten. Tevens treedt Soll-IT al jaren op als opleiders bij het SRA, nemen zij samen met de BIG 4 deel in diverse commissies van de NOREA en zijn zij lid van het IT steering Committee van een internationaal samenwerkingsverband. Daarnaast vanwege onze kennis op het gebied van de IT (techniek) en Financial (organisatie) spreken wij beide talen en kunnen wij moeiteloos schakelen tussen de mens en de machine.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!