Radisson Hotel and Suites Amsterdam South

Verblijf in een lommerrijke wijk, gunstig gelegen ten opzichte van het centrale zakendistrict van Amsterdam.

Het Radisson Hotel & Suites Amsterdam South bevindt zich naast een van de meest geliefde recreatielocaties van Amsterdam en biedt de perfecte basis voor langere verblijven in de stad. Begin uw dag met een wandeling of fietstocht langs het water, voordat u de Middelpolder ingaat. Ons hotel is tevens gemakkelijk bereikbaar vanaf de Zuidas, het financiële district van Amsterdam, en Schiphol Airport. Station Amsterdam Zuid ligt op slechts 25 minuten per trein en tram. Bent u van plan om met de auto te gaan? Er is een beveiligde parkeergarage beschikbaar. 

Het Radisson Hotel & Suites Amsterdam South is perfect voor gezinnen en bezoekers die langere tijd verblijven. Onze kamers en suites beschikken over alles wat u nodig heeft, inclusief een volledig ingerichte kitchenette. Gasten kunnen tevens voor suites kiezen met een designbad. 

Gasten kunnen gebruik maken van een gratis self-service wasfaciliteit in het hotel. Voor gasten met drukke agenda’s biedt het hotel ook een 24/7 Grab & Go, een fitnesscentrum, en ons restaurant, Keuken & Bar. Terwijl het eetgedeelte plaats biedt aan wel 150 gasten, is het bovengedeelte van het restaurant perfect voor het organiseren van een staande receptie tot 45 gasten (zonder tafels). 

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!