Prosperity Developments B.V.

Een omgeving creëren waar mensen zich thuis voelen. Zichzelf kunnen zijn. De beste versie van zichzelf kunnen worden. Waar ze op adem kunnen komen en geïnspireerd raken. Daar gaat het ons om. Dat vraagt om betrokkenheid. Als wij een project starten, dan brengen wij dit tot een goed einde. Zonder het oorspronkelijke gedachtegoed los te laten. Samen met een groot aantal partners. Experts uit verschillende vakgebieden naar wie wij luisteren, ook als hun mening niet de onze is, maar ook de lokale overheid en de omwonenden van het project. Het vraagt ook om een holistische blik, om verder te kijken dan alleen het project.

Of het nu gaat om een gebiedsontwikkeling, transformatie of nieuwbouw, wij kijken naar het geheel en wij zoeken altijd naar tijdloze oplossingen. Daarnaast vraagt onze doelstelling om creativiteit, gevoel voor esthetiek en openstaan voor nieuwe indrukken. Alles wat wij zien, horen, lezen, ervaren, slaan wij op. In ons hoofd en in ons hart. Het is de zuurstof voor onze creativiteit en onze intuïtie die wij vervolgens inzetten om omgevingen te creëren waarin mensen centraal staan en waar hun levens tot bloei komen.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!