Pont Lean Consult

Martijn is een door de wol geverfde veranderaar. Dat veranderen gaat altijd over verbeteren.

In zijn lange loopbaan ging het Martijn altijd over verbeteren samen met mensen. Wat doen we? Hoe kan het beter? En wat is er voor nodig om daar te komen? Of het nu was in een rol als teamleider, kwaliteitsmanager, of als secretaris van besturen van Bedrijfstakpensioenfondsen: Martijn was altijd drager en aanjager van verbeteren.

Sinds 2010 is Martijn 100% van zijn tijd bezig met Lean. Dat is een zeer gevarieerde bezigheid, omdat hij altijd uitgaat van het vraagstuk van zijn klant. Martijn kijkt hoe hij de Lean-filosofie en de bijbehorende tooling zo goed mogelijk kan gebruiken in een specifieke situatie bij zijn klant. Vandaar ook dat Martijn vooraf veel vragen stelt.

Die vragen zorgen ervoor dat de mensen achter het werk zichtbaar worden. Want dat is uiteindelijk waar het om draait: mensenwerk.

Eenmaal aan de gang blijkt dat klanten vinden dat ze met Martijn altijd samen aan de oplossing werken. Dat blijft samen, ook als het soms wat moeilijker is. Samen gaan we altijd voor het beste resultaat.

Het organiseren van het werk is vaak een onderbelicht item. Martijn helpt om daar de aandacht op te leggen. Daarna gaan heel veel dingen makkelijker, anders, beter, sneller of slimmer.

Martijn is eigenaar van Pont Lean Consult en aangesloten bij House of Performance.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!