Orhan Sahin Fotografie

Even kennismaken…”Mijn naam is Orhan Sahin, geboren in Kampen en 49 lentes jong. Na mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid in Groningen heb ik lange tijd gewerkt als recruiter en arbeidsbemiddelaar in de regio Amsterdam.  Ik ben opgeleid tot erkend vakfotograaf aan de Fotovakschool te Amsterdam (2012). Ik werk nu geruime tijd als freelance fotograaf vanuit Amstelveen”.

Mijn passie is om onderwerpen zo mooi mogelijk in beeld te brengen (estethiek) en de zintuigen te prikkelen. Daarnaast zorg ik ervoor dat mijn beelden ook praktisch van nut zijn. Mijn missie als beeldmaker is dat ik mensen en organisaties wil verrijken met beelden die kracht uitstralen, stijlvol zijn en onderscheidend werken.

Ik zie mij zelf als een allround fotograaf: Ik fotografeer mensen: reclame- en bedrijfsfotografie, eventfotografie, portretfotografie. Daarnaast fotografeer ik ook interieuren en food.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!