Meijburg & Co

Het DNA van Meijburg & Co

Belastingheffing is een dagelijks fenomeen. Of het nu gaat om vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, btw, douane- of andere heffingen, iedereen heeft ermee te maken. ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’, aldus de fiscus. De fiscale wet- en regelgeving blijft echter uiterst complex en zonder goede fiscale begeleiding kunt u te maken krijgen met overmatige belastingdruk en met spanningen in de relatie met overheden of andere ‘stakeholders’. Ook is het mogelijk dat besparingsmogelijkheden onbenut worden gelaten. Daarom is het belangrijk een betrokken fiscaal adviseur te hebben, die staat voor hoogwaardig advies. Wanneer Meijburg & Co u van zo’n betrokken belastingadviseur voorziet, kan het thema ‘belastingheffing’ toch nog leuk worden.

Wat heeft Meijburg & Co u te bieden?

Onze cliënten waarderen onze integriteit en betrokkenheid. Dat zit geborgd in de combinatie van onze werkwijze en cultuur. Omdat iedere organisatie en belastingplichtige anders is en ieder belastingvraagstuk een specifieke aanpak vereist, levert Meijburg & Co altijd maatwerk. Dit begint met het samenstellen van het juiste team, omdat dienstverlening immers mensenwerk is en de wederzijdse ‘klik’ het begin van succes in een relatie. Onze adviseurs zijn proactief, cliëntgedreven en beschikken over een uitstekende vaktechnische expertise.

Daarnaast is Meijburg & Co een actieve deelnemer in nationale en internationale netwerken van overheden, werkgeversverenigingen, universiteiten en beroepsorganisaties. Hierdoor blijven wij op de hoogte en denken mee over ontwikkelingen op ons vakgebied. In de regio Amstelveen, maar ook nationaal en internationaal, met ons netwerk van 155.000 medewerkers in 155 landen. Wij laten ons leiden door feiten en geven betrouwbaar en objectief hoogstaand belastingadvies. Altijd nemen wij een duidelijke eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze dienstverlening, want pas dan is sprake van ‘value for money’.

Familie & Bedrijf

Karakteristiek voor familiebedrijven is het samenspel – en soms het spanningsveld – tussen familieleden, eigenaren en het bedrijf, ieder met hun eigen rollen en verwachtingen. De uitdaging voor alle betrokkenen bestaat erin om de balans te vinden tussen de potentieel verschillende belangen en verwachtingen. Deze verschillende perspectieven nemen we bij onze advisering in aanmerking, om de performance van de onderneming, de continuïteit van het familievermogen en de familiebelangen met elkaar te verbinden. In onze samenwerking met families en hun bedrijven geloven we bij Meijburg & Co in een persoonlijke, integrale, resultaatgerichte benadering van deze onderwerpen. Of het nu gaat om de fiscale gevolgen van de emigratie van een familielid, een vakantiewoning in het buitenland of om de strategische structurering van het familievermogen uit een oogpunt van diversificatie en risicobeheersing en/of privacyoverwegingen.

Binnen onze marktgroep Familie & Bedrijf streven we naar een langdurige verbintenis met huidige en toekomstige eigenaren van familiebedrijven die vaak meerdere generaties beslaan. We willen meer zijn dan een gespecialiseerde deskundige; we willen u in continuïteit als trusted advisor ter zijde staan. Want het zijn de mensen die het verschil maken, bij Meijburg & Co al sinds 1939.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!