Makelaarsgroep o.g. Commissaris

Sinds 1994 zijn wij gevestigd aan de Parnassusweg 208 te Amsterdam Zuid, centraal gelegen op de grens met Amstelveen. Paul Commissaris en zijn team zijn u graag van dienst bij alle adviezen op het gebied van onroerend goed in Groot Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Aalsmeer, Badhoevedorp en Vinkeveen en omgeving.

Creatief, klantgericht én een persoonlijke benadering zijn onze kernwoorden. Wij pretenderen niet de grootste of de nummer 1 te zijn; maar wij zijn enthousiast, ervaren en hebben een groot netwerk van relaties waarbinnen wij zoveel mogelijk linken willen leggen om tot een juiste match van aan- of verkoop te komen. Uiteraard doen wij dit alles in samenspraak met u!

Onze reclame gaat met name mond-tot-mond via de klanten die u voorgingen in de afgelopen jaren van ons ruim 25-jarig bestaan!

Onze adviezen en diensten bestaan uit:

  • aan- en verkoop van particulier onroerend goed;
  • de (NWWI) taxatie of waardebepaling van particulier onroerend goed;
  • de taxatie, waardebepaling of verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed;

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!