Loogman Groep

Loogman Tanken en Wassen BV – www.loogman.nl/tanken
Loogman is in 1959 gestart met handel in petroleum, gasflessen en huisbrandolie. Het tankstation mag zich nu het grootste onafhankelijke pompstation van Nederland noemen met concurrerende prijzen en een fullservice concept. Bovendien hebben zij met de komst van een tankstraat, de Comfort Lane, een uniek concept voor de moderne automobilist neergezet.

Loogman Carwash BV – www.loogman.nl/auto-wassen 
Wat in 1983 ooit begon als extra dienstverlening voor de klanten van het tankstation is inmiddels uitgegroeid tot 8 succesvolle wasstraten in Nederland waar dagelijks heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan afrollen. Loogman Carwash blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve ideeën en goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten. Het Binnenreinigen, doe het zelf wasboxen, gratis stofzuigen, geurhangers, cockpit- en glasdoekjes zijn daar goede voorbeelden van met als resultaat: een schone en glanzende auto!

HuurEenBox BV – www.huureenbox.nl 
Je hebt ruimtegebrek en bent daarom op zoek naar opslagruimte dat is precies wat huureenbox bieden. Zij hebben een groot assortiment opslagruimte in Amsterdam en in Amstelveen.

Golfcentrum Amsteldijk BV. – www.amsteldijk.nl
Golfcentrum met groot oefencentrum, kleine PAR 3 en grote 9 holes baan,horeca en Businessclub.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!