Kragtwijk Finest Food

Kragtwijk Finest Food is de culinair specialist die zijn passie voor lekker en gezond eten graag met jou wil delen. Wij gebruiken de beste ingrediënten om verrassende, heerlijk geurende gerechten te maken die er mooi uitzien en voortreffelijk smaken – onze maaltijden zijn echt een feest voor de zintuigen! Ons bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke manier van werken en wij denken dan ook graag met je mee om de beste oplossing te vinden. Wij beschikken over unieke expertise op het gebied van de koosjere keuken en kunnen moeiteloos inspelen op bijzondere wensen zoals lactosevrije, vegan of dieetmaaltijden. Een intense smaakbeleving op maat creëren, dat is onze kracht!

Alles wat wij leveren, wordt vers bereid in onze eigen keukens en bakkerij – en dat proef je! Maak kennis met ons uitgebreide assortiment ‘finest food’ en laat ons weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ons topteam staat voor je klaar!

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!