Joanna Vunderink Photography

Joanna is een portretfotograaf gespecialiseerd in karakterportretten voor LinkedIN-profielfoto’s, personal branding en andere zakelijke fotografie. Zij zorgt dat je foto’s er niet alleen professioneel uitzien, maar dat ze ook jouw deskundigheid, persoonlijkheid en karakter uitstralen.

Je hebt maar heel kort om te laten zien dat je een geschikte kandidaat bent voor een bepaalde baan of opdracht, en die eerste indruk krijgen recruiters en werkgevers al wanneer ze jouw foto bekijken.

Geschikte foto’s voor jouw persoonlijke branding op verschillende social-mediakanalen zijn dus uitermate belangrijk. Op basis van je carrièredoelen, werkervaring en persoonlijkheid, maakt Joanna foto’s die je kunt gebruiken om een stap verder te komen in je carrière.

Joanna helpt graag werkzoekenden die hun droombaan willen vinden met behulp van de juiste uitstraling op hun profielfoto, maar ook (startende) ondernemers die professionele en authentieke foto’s nodig hebben om hun bedrijf in het zonnetje te zetten en hun doelgroep/ideale klant te bereiken.

Nieuwe mensen leren kennen en hun verhaal horen, en vervolgens hun echte persoonlijkheid vastleggen, geeft haar enorm veel plezier en voldoening.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!