JIP van der Valk. Passie. Potentie. Prestatie.

Jip van der Valk is neurocoach en mentor. Voor iedere persoon die in bepaalde situaties zijn of haar eigen gedrag niet kan verklaren. Dit gedrag schaadt hun bedrijf of prive-relatie op lange termijn en dient henzelf niet. 

De stoorzenders  piekeren (negatieve gedachten die niet weg gaan), ‘Geen ‘nee’ kunnen zeggen’, ‘perfectionisme nastreven’, ‘schuld- of schaamtegevoelens’ zijn daar voorbeelden van. Jip ruimt bij hen de onderliggende oorzaak van deze stoorzenders op. Voorgoed! Anders gezegd: Zij krijgen weer grip op zaken die hun werk en leven vergallen!

Zijn verrassende neurofysiolosche aanpak werkt zo goed dat zijn klanten een enorme groei doormaken. Groei in energie-vermogen, stabiliteit, emoties (h)erkennen, zelfvertrouwen en gezondheid. En daarmee productiever zijn geworden in hun bedrijf of instelling. En ook thuis een prettiger persoon zijn geworden.

De combinatie van zijn natuurlijke, rustige uitstraling en de toepassing van een onvergelijkbare neurofysiologische coach- en taaltechniek, geeft zijn klanten het vertrouwen en de veiligheid om gezamenlijk de stap te maken naar persoonlijke en zakelijke groei en gezondheid. 

Jip geeft regelmatig in-company workshops onder de titel “Brein in Bedrijf” als eye-opener om inzicht te geven in het gedrag en overtuigingen in relatie tot het gedrag en overtuigingen van jezelf en je collega’s.

Op te lossen probleem

–       Kort lontje

–       Stress

–       Dag en nacht piekeren

–       Negatieve overtuigingen

–       Perfectionistisch gedrag

–       Lichamelijke klachten

–       Overmatig pleasegedrag

–       Emotionele blokkades

–       Stoorzenders

–       Weg van de pijn

–       Twijfelen

–       Schuldgevoel

–       Doorredeneren

Te bereiken resultaat

–       Rust

–       Vrijheid

–       Genieten

–       Verhoogde eigenwaarde

–       Zelfvertrouwen

–       Balans in werk en prive

–       Gelukkig zijn

–       Pijn wegnemen

–       Ontspannen

–       Beter mijn bedrijf managen

–       Nieuwe mensen ontmoeten

–       Authentiek zijn

Online ervaringsessie

Maak kennis met Jip en boek een online ervaringssessie van een uur voor slechts 99 euro.

Je ervaar de kracht van je eigen brein en wat dat met jouw lichaam (gevoel/emoties) doet.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!