Jeroen Hypotheekadvies

Jeroen Hypotheekadvies is hét hypotheek- en verzekeringskantoor van Amstelveen en omgeving. Wij maken elke dag dromen waar voor onze klanten. Met veel enthousiasme weten wij altijd binnen korte tijd de beste hypotheek en verzekeringen voor onze klanten te verzorgen.

Een hypotheek of verzekering afsluiten doe je niet elke dag. Er zijn veel belangrijke keuzes om te maken en het gaat waarschijnlijk om een flink leenbedrag en een lange aflosperiode. Wij leggen elke stap in Jip en Janneke-taal uit. Zo maken wij het afsluiten van een hypotheek en de bijbehorende verzekeringen begrijpelijk en leuk!

Daarnaast staan wij voor een persoonlijk en onafhankelijk advies. Op basis van jouw (financiële) situatie, wensen en voorkeuren vinden we samen de hypotheek die het beste bij jou past. Of je nu voor de eerste keer een woning koopt of een stap maakt naar een volgende woning. En of je nu in loondienst werkt of zelfstandig ondernemer bent.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!