Htel Serviced Apartments

Htel Serviced Apartments biedt volledig gemeubileerde appartementen in Metropoolregio Amsterdam op basis van full-service voor kort of langer verblijf. Er zijn 310 appartementen verdeeld over twee locaties: Amsterdam en Amstelveen. Htel Serviced Apartments is bijzonder geschikt voor de zakelijke reiziger of expat, maar ook voor families of corporate groepen. Bij Htel Serviced Apartments ervaren gasten de vrijheid van thuis met de service van een hotel.

Thuiskomen bij Htel
De appartementen zijn comfortabel ingericht en variëren in grootte van 22 m2 tot 335 m2. Elk appartement heeft een eigen (volledig uitgeruste) keuken en eetkamer, zodat je ‘thuis’ kunt koken. Er zijn echter enkele voordelen die u normaal gesproken alleen in hotels tegenkomt, zoals de wekelijkse schoonmaak en de fitness faciliteiten. Bij Htel Serviced Apartments voel je je thuis wanneer je van huis bent.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.