FloraPlus B.V.

Een passie voor bloemen maakt het verschil. We zijn begonnen met een visie… twee mensen die zijn opgegroeid in kwekersfamilies met een passie voor bloemen en toewijding aan hun werk.

Met deze roots heeft Ron Hooyman in 1996 FloraPlus opgericht. Hij begon te werken met kwekers om hun rozen te verzamelen en klaar te maken voor de veiling. Al snel ontwikkelde hij een fascinatie voor zowel de kweker als de bloemist en de mogelijkheden die dat biedt. Die fascinatie heeft hij gekanaliseerd in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve concepten te creëren. Tegenwoordig is FloraPlus een full service en gespecialiseerde kweker en leverancier aan bloemisten. We richten ons op het ontwikkelen van nicheproducten waarbij de passie voor bloemen het verschil maakt. De ervaring en persoonlijke aandacht maken onze aanpak uniek.

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!

Vul onderstaand formulier in.