Efficient Hotel Partner & Music Meeting Lounge

Efficient Hotel Partner is specialist op het gebied van hotel- congres- en vergaderlocaties in de Benelux en daarbuiten. Wij verzorgen de perfecte match tussen de opdrachtgever en de benodigde accommodatie. 

Music Meeting Lounge is de eigen inspirerende vergaderlocatie op hetzelfde adres als Efficient Hotel Partner. Twee unieke bedrijven onder één dak. 

Zo leuk, je zou er bijna een vergadering voor verzinnen!

De Music Meeting Lounge is een unieke vergaderruimte waar nog lang over nagepraat wordt. Waar alles klopt qua sfeer en beleving en waar een dag vergaderen gewoon ontzettend leuk is.  

In een oogopslag zien waarom de Music Meeting Lounge een regelrechte hit is?

Flexibele opstelling voor 20-30 personen – alles is mogelijk Inclusief ‘creative space’ met 28 panelen (je kunt er schrijven, knippen, prikken en plakken) Gebruik van de DJ booth – lekker ouderwets plaatjes draaien Zonnig dakterras met veel groen en een kruidentuintje Home made catering….met een flinke dot liefde Gratis parkeren in en rondom het Oude Dorp Goed bereikbaar en in de leukste straat van Amstelveen Een hoog ‘don’t you forget about me’ gehalte.  

Blijven slapen? Wij boeken de leukste hotels. De Music Meeting Lounge is namelijk de eigen vergaderruimte van Efficient Hotel Partner. Dé intermediair in Amstelveen die al 20 jaar hotel- en vergaderaccommodatie zoekt en boekt.  

http://www.musicmeetinglounge.nl

De Music Meeting Lounge staat garant voor een fijne dag waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is. Marianne en haar enthousiaste team denken graag met je mee en verrassen je gegarandeerd.  En ben je benieuwd naar wat ons zoal bezighoudt? Lees onze veelgeprezen en veelgelezen blogs.

We kijken er naar uit om veel ondernemers uit Amstelveen te mogen ontvangen!  

Zie hier een korte introductie van Marianne Kuiper

Word jij ons nieuwe lid?

Welkom bij het leukste ondernemersnetwerk van Amstelveen en omstreken! Wil jij ontdekken of de OA bij jou past? Vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Leuk dat je wil komen op een evenement!